10-09-10

statement

Ladies’ Running Center Brugge is een joggingvereniging voor dames.

D.w.z. dat we geen loopvereniging zijn, waar snelheid en tijden belangrijk zijn, maar een joggingvereniging die een gezondheids-, recreatie-  en sociale functie nastreeft.

 

De trainingen zijn op zondagmorgen om 10 uur en op dinsdag- en donderdagavond om 19 u. Doel is samen een halfuurtje tot een uurtje te joggen, twee of driemaal per week, aan een ‘babbeltempo’. Dit is het allerbelangrijkste.

 

Daarnaast geven we de kans om in groep mee te joggen in een aantal joggings: Run4Fun in Sint-Andries Brugge, Dwars door Brugge, de 20 km door Brussel,…

We signaleren ook andere joggings waar men individueel kan aan deelnemen (Dwars door Varsenare, Oostende-Brugge 10 miles, …) Voor die joggings duiden we ook een meter aan: iemand die ons de jogging signaleerde, die zeker deelneemt aan die jogging en die een beetje coordinator speelt voor, tijdens en na de jogging.

 

Tenslotte zijn er nog de randactiviteiten die we organiseren: een Nieuwjaarsreceptie, een afsluitend etentje, een bezoek aan de Memorial Van Damme, een EHBO- of een bekkenbodemavond, een mini-santarun,…

 

Maar nog eens: dit is eigenlijk secundair.

Belangrijkste is  wekelijks samen te komen om samen te joggen.

16:59 Gepost door bart | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.